Professionelle konsulenter til det offentlige og erhvervslivet

Vi er et konsulenthus, der tilbyder udviklende mentorordninger for borgere i komplekse livssituationer.

Derudover bistår vi det offentlige og private erhvervsliv med at udforme beredskabsplaner, der ikke kun virker i teorien, men i praksis.

Slider

 

 

Siden 2009 har vores konsulentydelser og mentorordninger skabt tryghed og menneskelig udvikling for op til flere tusinde mennesker.

Vi arbejder i et krydsfelt mellem komplekse problemstillinger, lovgivning og samfund overfor borger. Men vores metode er enkel: Det er jeres behov, der skaber vores løsning og forløb.

 

 

Dahl & Svane er specialister og eksperter i:

  • Mentor/jobkonsulentordninger
  • Konflikthåndtering og samtaleteknik
  • Strategisk og taktisk sikkerhed
  • Kursus – og uddannelsesforløb

 

Personligt og nærværende samarbejde

Vi er mennesker først og fremmest. Vi har dybe rødder, der er solidt plantet i jorden og forankret i vores faglige baggrund. Vi tager ikke en uniform på, når vi møder dig som kunde. Du møder os. Med alt det vi er, har at tilbyde og det, vi bringer til bordet.

Mange af vores konsulenter har erfaring fra forsvaret, politiet og fra det socialpædagogiske felt en bred palette inden for forskellige brancher i erhvervslivet, og har derfor hands-on erfaring. Vi ved derfor, at virkeligheden er kompleks. Det er intet der er sort/hvidt uanset om det er mennesker, sikkerhed eller kursusforløb, som vi arbejder med.

Forbered dig derfor på, et nærværende og personligt samarbejde, et løsningsorienteret forløb og en transparent partner, der ikke skriver noget med småt.
Vi stræber egentlig efter at gøre os selv arbejdsløse, for når vi har opnået succes med opgaven, er jobbet gjort. Det betyder fx på mentorordningen, at vi ikke træder vande. Når borgeren er klar til at møde verden, lukker vi opgaven.

I vores kursus og uddannelsesforløb betyder det, at vi altid stræber efter at tilrettelægge forløbet så virkelighedstro som muligt, så I med det samme føler jer bedst rustet til at møde hverdagen med styrkede kompetencer. Men ønsker I opfølgning og efteruddannelse, sikrer vi også det.

 

Skræddersyede løsninger hver gang

Fordi vores arbejde centrerer sig omkring mennesker, ved vi, at ingen løsning kan kopieres. Ethvert menneske, virksomhed eller organisation er unikt. Teori og metode kan ikke stå alene. I stedet er det samspillet mellem behov, menneske og muligheder, der går forud for vores teoretiske baggrund.

Vores tætte samarbejde blandt alle medarbejdere og konsulenter, sikrer at vi hele tiden udvikler og tilrettelægger vores forløb og uddannelsesaktiviteter ud fra nyeste viden, lovgivning og metodetilgang. Samtidig holder vi hinanden op på at sparre og bruge vores brede vifte af kompetencer for at opnå et så godt resultat for vores kunder som muligt.

 

Samarbejde, målorientering og ærlighed

Slider

 

Organisationen

Dahl & Svane består af øverste ledelse, Martin Dahl og Martin Svane. Virksomheden har pt. 22 ansatte udover ledelsen og arbejder i hele Danmark.

Vi har adresse i Køge, men har også kontor i Slagelse og Brøndby. Vores konsulenter er placeret forskellige steder i Danmark, og det er derfor ikke geografien, der skal afholde os fra at indlede et samarbejdede.

 

Kontakt os allerede i dag

 

Ledelse og medarbejdere

 

Martin Dahl

Martin Dahl

Ansvarlig for personale, innovation, afholdelse af kursus og salg.

Martin Dahl forestår al salg, profilering samt planlægning og gennemførelse af kursusaktiviteter.

Tlf: 2240 9009

E-mail: mdj@dahlogsvane.dk

 

Martin Svane

Martin Svane

Ansvarlig for den administration, innovation samt kursusplanlægning.

Martin Svane er ansvarlig for den administrative del af virksomheden, samt gennemfører planlægning og udførelse af kursus – og uddannelsesaktiviteterne.

Tlf: 2685 0660

E-mail: ms@dahlogsvane.dk

 

Mette Svane

Administration

Tlf: 70 262 263

E-mail: adm@dahlogsvane.dk

Du kan også indsende din forespørgsel her. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.